Pożegnanie z projektowymi warsztatami

W dniu 19 grudnia 2023 r. miało miejsce zakończenie serii naszych inspirujących warsztatów kulinarnych, a uczestnicy mieli okazję delektować się wyjątkową sałatką śledziową, która stała się kulminacyjnym punktem tych smakowitych spotkań.

Składniki najwyższej jakości, takie jak filety śledziowe, chrupiące warzywa, soczyste jabłka i delikatna cebula, zostały starannie połączone, tworząc niezwykłe danie. Dzięki wyjątkowej kompozycji smaków, sałatka śledziowa zachwyciła podniebienia wszystkich uczestników.

Ostatni warsztat z sałatką stanowił doskonałe podsumowanie serii spotkań, wprowadzając uczestników w świąteczny nastrój i dostarczając niezapomnianych doznań smakowych. To kulinarne święto smaku było nie tylko okazją do odkrywania nowych smaków, lecz także do wzmacniania więzi społeczności, której sercem stały się wspólne kulinarno-świąteczne doświadczenia.

Projekt jest finansowany ze środków Narodowego Instytutu Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach Rządowego Programu 
Fundusz Inicjatyw Obywatelskich NOWEFIO na lata 2021-2030

Stowarzyszenie Babska Wyspa
ul. Płk. Dąbka 140/2-3
82-300 Elbląg
REGON 367987855
NIP 5783126581
KRS 0000690556